Afla-ne povestea

parallax background

Despre noi

Am inceput de jos: din 1996 proiectam si construim piscine. Vrem sa cladim pe aceasta fundatie solida de experienta. Si vrem sa ajungem sus: la lucrari tot mai complexe si la diversificarea serviciilor. Atat de sus pe cat ne cer ambitia noastra si exigenta clientilor.

Oferim clientilor nostri expertiza si excelenta in proiectarea, constructia si intretinerea piscinelor, echipamente performante, torcretarea betonului, aplicarea mozaicului vitroceramic, precum si substante pentru tratarea apei din piscine.

25 de ani experienta


Am pus prima piatra de temelie a Fiona Construct in 1996, in Madrid, Spania. Ole! A fost la fel de spectaculos ca o corida. Doar ca n-am stat comod in tribune, ci am muncit din greu. Exigenta clientilor spanioli ne-a modelat ucenicia si ne-a impus sa ne consolidam experienta.

Din cele peste 725 de piscine construite, mai mult de 90% au fost realizate inainte de termen, restul fiind finalizate in functie de capriciile conditiilor atmosferice.

Misiunea noastra


De la primul nostru proiect ne-am rafinat continuu. Numarul mare de piscine realizate, diversitatea proiectelor, exigenta beneficiarilor si tehnologia folosita ne-au permis sa ne afirmam ca unul dintre cei mai apreciati constructori de piscine din zona Comunitatii Madrid si nu numai.

Ne-am dorit sa aducem in tara acelasi nivel al calitatii si sa construim occidental pentru romani. Fie ca va doriti un loc personal de distractie, fie ca va doriti o modalitate sanatoasa de relaxare impreuna cu familia sau prietenii, va garantam ca avem capacitatea de a va transforma visele in realitate

Certificari ISO

Cere oferta acum!

Iti oferim consultanta gratuita!