Garduri de protectie piscine

Relaxare in siguranta

Relaxare in siguranta


Odata ce stii sigur ca fiecare membru al familiei tale stie sa inoate, piscina devine o adevarata oaza de relaxare, sau cel mai imbietor refugiu in zilele caniculare. Dar toate acestea se pot transforma in griji si riscuri inutile atunci cand piscina de acasa, din vacanta sau din complexul sportiv preferat nu este prevazuta cu un gard de siguranta.

Instaleaza-l si ii va tine pe cei dragi departe de accidente la care nici nu vrei sa te gandesti. Gardurile de protectie puse la dispozitie de Fiona au o rezistenta de 3 tone pe m ², fiind sustinute de stalpi de aluminiu la fiecare metru. Dimensiunile panourilor gardului se pot adapta necesitatilor, fiind disponibile de la 1 si pana la 15 m lungime, avand o inaltime standard de 1,22 m.

Acestea au avantajul de a putea fi instalate pe orice fel de suprafata, de la gresie, la marmura, piatra sau pamant si iarba. Plasa este rezistenta la razele ultraviolet si este foarte fiabila. In plus, niciunul dintre materialele din care este construit gardul nu va ceda dupa expunere prelungita in aer liber. Accesoriile sunt inoxidabile, conforme cu standardele in domeniu, iar suportul in care se fixeaza stalpii poate varia in diametru intre 16 mm si 30 mm, pentru o maxima durabilitate.

Producatorii acestor garduri s-au gandit la tot. De fiecare data cand ai nevoie de a elibera piscina, poti demonta gardul in doar cateva minute. Preferi sa controlezi accesul la piscina, mai eficient, de la distanta? Atunci iti poti instala o poarta automata, eleganta si sigura.

Personalizeaza-ti piscina cu un accesoriu absolut necesar pentru a te bucura de ea oricand. Te gandesti ca aspectul zonei de relaxare va avea de suferit? Pune-ti amprenta stilistica si pe alegerea plasei, care poate fi neagra, alba sau verde, cu stalpi de sustinere gri aluminiu, maro, negri sau verzi. Acum nu mai trebuie decat sa iti asortezi cu piscina si noul tau stil de viata fara griji!

garduri_protectie_8
garduri_protectie_7
garduri_protectie_2
garduri_protectie_1

Cere acum o cotatie!