Constructii piscine

Punem tehnologia care asigura durabilitatea investitiilor publice strategice in slujba bunastarii private.

Constructii piscine


Punem tehnologia care asigura durabilitatea investitiilor publice strategice in slujba bunastarii private. Betonul torcretat permite proiectarea de piscine pe orice suprafata, obtinandu-se cea mai buna compactivitate, rezistenta si aderenta. Adauga la asta faptul ca, in peste 20 ani de experienta, am constatat ca este printre tehnologiile cele mai eficiente ca raport cost/rezultat.

Piscine personalizate


Efectuam piscine personalizate, la cererea clientului, ca forma, dotari, in orice locatie.

Tehnica folosita – beton torcretat (gunite)

Betonul de ciment este pus in opera prin proiectarea lui sub presiune, cu ajutorul instalatiei de torcretare. Astfel putem obtine pereti de rezistenta subtiri si straturi impermeabile la suprafata unui element de beton obisnuit, putem reface elemente de beton deteriorate si corecta defectele anterioare de turnare. Tehnologia asigura o rezistenta si o compactare, deci si impermeabilitate, indiscutabil mai mare decat cele oferite de betonul vibrat.

Modele piscine

‘De ce?’ si ‘pentru ca’

1Petreceri cu cei dragi

Cel mai grozav cocktail e cel in care amesteci o seara fierbinte de vara, cateva ture de bazin, o mana de prieteni si o cina usoara in aer liber. Ai tot dreptul sa-l numesti ‘Mediterana meets Atlantic’, doar e reteta care te tine aproape de cei dragi.

2Mereu in forma
Gata cu echipamentul uitat acasa, in masina sau la spalatorie. Gata cu panda dupa locurile de parcare, cu fuga la ora preferata de aerobic si cu vanatul aparatelor libere. Ai la dispozitie o piscina multifunctionala, care-ti antreneaza simultan trupul, mintea si sufletul.
3Investeste inteligent
E un argument pe care il stii sigur: piscina bine proiectata si construita adauga valoare proprietatii tale. Desi nu este in favoarea lor la negociere, evaluatorul, agentul imobiliar si toti cei care vor fi interesati sa cumpere iti vor confirma asta
4Siguranta pentru copiii tai
Ii inveti sa inoate si ii supraveghezi personal. Poti sa le faci galerie, sa-i incurajezi, sa le fi antrenor personal si comitet olimpic de premiere. Totul se petrece sub ochii tai, in siguranta. Iar tu vei creste in ochii lor. Cu siguranta.
5Economie de timp si bani
O piscina costa mult mai putin decat face. Gandeste-te numai la cat timp scutesti alegand sa faci miscare in propria curte, in loc de sali de sport sau in bazine de inot raspandite in tot orasul. Cu un singur drum de maxim 30 de metri castigi bani, timp si sanatate.

Sfaturi pentru constructia unei piscine


Orientarea fata de punctele cardinale

Asigura-te ca piscina va fi incalzita de soare cat mai mult posibil


Amplasarea fata de constructia de pe proprietate

Este de preferat sa ai piscina in spatele casei


Amplasarea fata de vecini

Intimitatea este un element foarte important atunci cand proiectam o piscina


Vegetatia

Daca nu tii neaparat sa inoti printre mangrove, ai grija ca viitoarea piscina sa nu fie afectata de radacinile si frunzele cazatoare ale copacilor din preajma