Cazi cu hidromasaj

Raiul exista, iar al 9-lea cer este acvatic.

Cazi cu hidromasaj


Minipiscinele spa trateaza corpul cu afectiune. Ai parte de toata tandretea, grija si binefacerea pe care statiune balneo-climaterica miniaturiala ti le poate oferi. La tine acasa. Ai sa te convingi: raiul exista, iar al 9-lea cer este acvatic. Pe parcursul unei sedinte de hidromasaj, la 38 grade Celsius, temperatura corpului creste, fluxul sangvin se mareste, iar tensiunea arteriala scade. Prin urmare, ti se imbunatateste circulatia sangvina si ti se tonifica tesuturile si muschii. Hidromasajul este recomandat pentru tulburarile de flux sangvin, prevenirea aparitiei varicelor, in cazul artritelor si al reumatismului.

‘De ce?’ si ‘pentru ca’

1Petreceri cu cei dragi

Cel mai grozav cocktail e cel in care amesteci o seara fierbinte de vara, cateva ture de bazin, o mana de prieteni si o cina usoara in aer liber. Ai tot dreptul sa-l numesti ‘Mediterana meets Atlantic’, doar e reteta care te tine aproape de cei dragi.

2Mereu in forma
Gata cu echipamentul uitat acasa, in masina sau la spalatorie. Gata cu panda dupa locurile de parcare, cu fuga la ora preferata de aerobic si cu vanatul aparatelor libere. Ai la dispozitie o piscina multifunctionala, care-ti antreneaza simultan trupul, mintea si sufletul.
3Investeste inteligent
E un argument pe care il stii sigur: piscina bine proiectata si construita adauga valoare proprietatii tale. Desi nu este in favoarea lor la negociere, evaluatorul, agentul imobiliar si toti cei care vor fi interesati sa cumpere iti vor confirma asta
4Siguranta pentru copiii tai
Ii inveti sa inoate si ii supraveghezi personal. Poti sa le faci galerie, sa-i incurajezi, sa le fi antrenor personal si comitet olimpic de premiere. Totul se petrece sub ochii tai, in siguranta. Iar tu vei creste in ochii lor. Cu siguranta.
5Economie de timp si bani
O piscina costa mult mai putin decat face. Gandeste-te numai la cat timp scutesti alegand sa faci miscare in propria curte, in loc de sali de sport sau in bazine de inot raspandite in tot orasul. Cu un singur drum de maxim 30 de metri castigi bani, timp si sanatate.