Intretinere piscine

Intretinere piscine. Analiza apei. Reglarea pH-ului. Curatirea piscinei. Dezinfectarea apei. Tratament impotriva formarii algelor. Situatii speciale.

Intretinere piscine


Intretinerea corecta si eficienta a apei din piscine este obligatorie pentru sanatatea utilizatorilor. Utilizand cele mai bune produse din domeniu si echipe specializate in acest sens, putem sa avem grija de piscina ta in schimbul unui abonament lunar.

Un aspect foarte important in cazul piscinelor, atat al piscinelor rezidentiale, cat si al piscinelor publice, aspect pe care foarte multi dintre cei care vor sa isi construiasca o piscina nu il iau in calcul, se refera la curatarea si intretinerea piscinei cu scopul mentinerii calitatii apei.


Branduri produse intretinere

Companie situata in Valencia cu o vasta experienta in fabricarea si comercializarea de produse pentru piscine. Politica de afaceri a companiei, bazata pe calitatea si profesionalismul personalului sau, tehnología de varf si cresterea investitiilor de I+D, au permis ca Tamar sa se pozitioneze ca una dintre cele mai importante companii din Spania. Compania are peste 500 de referinte de produse intre cele chimice si materiale auxiliare. Detine mai multe linii de producţie cu cea mai avansata tehnologíe, printre care se evidentiaza cea de produse solide, compactarea pastilelor de clor şi recenta automatizare a liniei de lichide. Compania detine o capacítate productiva de aproximativ 5000 de tone, ceea ce ne permite satisfacerea ofertei actuale si realizarea in conditii de siguranta de angajamente pe noi piete. Toate produsele Tamar sunt supuse, pe durata procesului de productie, la un strict control calitativ si sanitar. Sunt omologate de Directia Generala de Sanatate Publica (Ministerul de Sanatate si Consum) si toate componentele folosite la fabricarea produselor sunt de origine exclusiv nationala. De asemenea detine o gama de produse destinate tratamentului apei potabile, sustinut de o cercetare sanitara specifica. In plus, linia de productie dispune de un Registru Sanitar propriu si independent. Sensibili cu mediul inconjurator, cei de la Industrias Quimicas Tamar sunt pionieri in instalarea sitemului SDDR, pe langa aceasta si aderarea la Ecoembes, program pentru o mai buna gestionare a deseurilor de ambalaje. Studiati brosurile Tamar pentru a beneficia de sfaturi si trucuri simple pentru tratarea apei din piscina dvs.

Compania Bayrol a fost infiintata in 1927 in Munchen, Germania, de catre Heintz Pohl. Inca de la inceput, principalele obiecte au fost cercetarea si dezvoltarea in domeniul tratarii apei din piscine. In 1982 Bayrol patenteaza prima metoda de tratare a apei din piscine pe baza de oxygen active. Azi, Bayrol este cunoscuta ca cea mai inovativa companie din domeniu. Dupa ultimele sondaje de piata, Bayrol, este cel mai cunoscut brand din domeniul tratarii apei din piscina in intreaga Europa. Succesul companiei Bayrol este datorat clientilor ei. Acesta este motivul pentru care in toate deciziile Bayrol porneste de la cea mai importanta intrebare: ce asteapta proprietarul unei piscine moderne de la un produs de tratare a apei?

Suntem atrasi in mod firesc de apa pentru exercitii sanatoase si distractie si de aceea este important sa mentinem o buna calitate a apei pentru ca aceasta sa nu prezinte nici un risc pentru persoana care face baie in piscina. Persoana responsabila de calitatea apei ar trebui sa aiba competenta in utilizarea substantelor chimice si sa inteleaga motivele utilizarii lor. Inotul este o forma grozava de antrenament şi ofera multa distracţie familiei şi prietenilor. Pastraţi-o astfel prin tratarea apei in mod regulat. Studiati brosurile Champion pentru a beneficia de sfaturi şi trucuri simple pentru tratarea apei din piscina dvs.

Cere oferta acum!

Iti oferim consultanta gratuita!