Proiectare piscine

Visezi? Construim!

Constructii & Amenajari


Aveti in plan construirea unei piscine?

Cea mai mare provocare este aceea de a selecta designerul si constructorul potrivit.

In cei 20 de ani de activitate, Fiona Construct a devenit sinonim cu excelenta in proiectarea si constructia piscinelor.

Creativitatea in design si proiectare, vasta experienta si folosirea ultimelor tehnologii, ne recomanda pentru cele mai mari provocari in proiectare si constructie de piscine.

Cere oferta

Sfaturi pentru constructia unei piscine


Orientarea fata de punctele cardinale

Asigura-te ca piscina va fi incalzita de soare cat mai mult posibil


Amplasarea fata de constructia de pe proprietate

Este de preferat sa ai piscina in spatele casei


Amplasarea fata de vecini

Intimitatea este un element foarte important atunci cand proiectam o piscina


Vegetatia

Daca nu tii neaparat sa inoti printre mangrove, ai grija ca viitoarea piscina sa nu fie afectata de radacinile si frunzele cazatoare ale copacilor din preajma

‘De ce?’ si ‘pentru ca’

1Petreceri cu cei dragi

Cel mai grozav cocktail e cel in care amesteci o seara fierbinte de vara, cateva ture de bazin, o mana de prieteni si o cina usoara in aer liber. Ai tot dreptul sa-l numesti ‘Mediterana meets Atlantic’, doar e reteta care te tine aproape de cei dragi.

2Mereu in forma
Gata cu echipamentul uitat acasa, in masina sau la spalatorie. Gata cu panda dupa locurile de parcare, cu fuga la ora preferata de aerobic si cu vanatul aparatelor libere. Ai la dispozitie o piscina multifunctionala, care-ti antreneaza simultan trupul, mintea si sufletul.
3Investeste inteligent
E un argument pe care il stii sigur: piscina bine proiectata si construita adauga valoare proprietatii tale. Desi nu este in favoarea lor la negociere, evaluatorul, agentul imobiliar si toti cei care vor fi interesati sa cumpere iti vor confirma asta
4Siguranta pentru copiii tai
Ii inveti sa inoate si ii supraveghezi personal. Poti sa le faci galerie, sa-i incurajezi, sa le fi antrenor personal si comitet olimpic de premiere. Totul se petrece sub ochii tai, in siguranta. Iar tu vei creste in ochii lor. Cu siguranta.
5Economie de timp si bani
O piscina costa mult mai putin decat face. Gandeste-te numai la cat timp scutesti alegand sa faci miscare in propria curte, in loc de sali de sport sau in bazine de inot raspandite in tot orasul. Cu un singur drum de maxim 30 de metri castigi bani, timp si sanatate.

Cere oferta acum!

Iti oferim consultanta gratuita!